DICTIONAR JURIDIC ONLINE oferit de Cabinet de avocat Larisa Somfalean     
Cuvant:

DICTIONAR JURIDIC − modalitate rapidă de a afla definiţia şi domeniul de folosire al unor cuvinte.

Un dicţionar juridic reprezintă, practic, modalitatea cea mai rapidă de a afla definiţia juridică a unui cuvânt folosit în drept.

Pentru a fi mai aproape de persoanele fizice şi juridice care nu au în primul rând timp pentru a răsfoi un dicţionar juridic, cabinetul nostru de avocatură vine în întâmpinarea rezolvării acestor probleme cu un dicţionar juridic de specialitate online. Gama largă de cuvinte, permite oricui să verifice şi să afle în cel mai scurt timp definiţia juridică a unui cuvânt întâlnit, probabil, într-o speţă proprie sau cunoscută.

"Răsfoirea" acestui dicţionar juridic online, cuprinde o bază de date reprezentând cuvinte din domeniul juridic, întâlnite cel mai des în instanţe, în cadrul unui proces.

  • Definiţiile juridice cuprind şi domeniul specific unde se întâlnesc respectivele cuvinte (ex. com. = comercial, proc. pen.= procedură penală, etc). Aceste definiţii juridice au fost alese pentru a putea fi înţelese uşor de către oricine, reprezentând astfel un mini-portal pentru cuvintele "juridice".

Pentru a eficientiza la maximum timpul de căutare al unui cuvânt din domeniul juridic, am pus la dispoziţia dumneavoastră şi o căutare rapidă în acest dicţionar juridic. Tastaţi un cuvânt, apăsaţi caută iar dicţionarul juridic va returna toate cuvintele sau expresiile juridice (aflate în baza de date a dicţionarului) care conţin acel cuvânt.

  • Pentru sugestii sau pentru adăugare de cuvinte în acest dicţionar juridic, vă stăm la dispoziţie cu adresa de mail [email protected].
*NOTĂ - Cabinet avocat

Partener Birou notarial Mogosoaia - NOTARIS