Cabinet de avocat Larisa Somfalean - Impresii

Adauga opinia ta

Mariana - Ploiesti

Buna ziua, raspunsul dvs. s-a dovedit foarte util, explicit, concret si la obiect. Va multumesc !
Datorita dvs. m-am linistit. Recomand cabinetul doamnei avocat Larisa Somfalean : rapidite, seriozitate, profesionalism, etc.

Data adaugarii: 27 septembrie 2017

Polch Georgeta - Slatina

Va multumesc frumos pentru raspuns, am fost multumita de raspunsul dumneavoastra pe care il consider la obiect si profesional. Va multumesc!

Data adaugarii: 27 septembrie 2017

Cristian Vasile - Bucuresti

va multumesc pt raspuns,
am trimis aceasta intrebare la mai multe firme de avocati de pe net, dar sunteti singurii care au raspuns ceva concret. Am mai primit 2 raspunsuri, dar amandoua s-au axat pe ideea ca problema mea este complexa si necesita lamurire la sediul firmei, adica sa platesc o consultatie.
Nu mi-am luat avocat pt ca mai am un "as" in maneca cu care voi castiga, sau daca e de platit, voi plati o suma mult mai mica fata de cei 2200 lei pentru care am fost reclamat.
Va am in vedere daca o sa mai am vreodata nevoie de acest tip de servicii (de avocat).

Data adaugarii: 08 noiembrie 2016

Onu Virgil - Plöiesti

Va multumesc pentru raspunsurile competente dar imi pare rau ca nu am fost ''pe faza'' sa actionez la timpul respectiv si in primul rand dar temerei de replesalii pe care le-ar intreprinde organele statului, deoarece traim vremuri in care grupuri de interese(care se inrudesc in fel si chip) de actiune tip mafiota actioneaza la toate nivelele.Dupa cum se vede si la televizor DNA ii baga pe unii la inchisoare si altii ii scoate pe usa din dos.
La averile ilicite nimeni nu le umbla si astfel vorba lui Vanghelie daca nu esti suspect inseamna ca esti prost.
Daca aceasta natie a ajuns sa fie condusa de astfel de lichele la ce sa ne mai miram ca suntem unde suntem.
Toti oamenii politici de dupa decembrie 1989 ar merita soarta lui Ceausecu si nu sa lafaiasca pe spinarea noastra
Ploiesti 19.05.2016.

Data adaugarii: 19 mai 2016

Vlaia - Timisoara

Sarutmana,
multumesc mult pentru ajutorul prompt si la obiect.
Cu deosebit respect,
M. Vlaia

Data adaugarii: 11 aprilie 2016

Catalinoiu - Bucuresti

Buna ziua, imi cer scuze ca nu am postat impresiile .Am fost foarte multumita si de raspuns dar si de proptitudinea cu care ati raspuns.Chiar doresc sa colaboram si va vom contacta in cel mai scurt timp.

Data adaugarii: 09 octombrie 2013

EMIL STEFANESCU - TARGU MURES

MULTUMESC INTREGII ECHIPE RASPUNSUL MI-A FOST DE MARE AJUTOR .VOI GARANTA TUTUROR PRIETENILOR SA APELEZE CU TOATA INCREDEREA LA ECHIPA advocate .ro CU RESPECT EMIL STEFANESCU

Data adaugarii: 19 septembrie 2013

MIRCEA - BUCURESTI

thx pt sfaturile acordate, si sper sa imi foloseasca in speta respectiva. sper s anu fie nevoie de mai mult apoi caci doar primul sfat este gratis :) o zi buna va doresc si multumiri.

Data adaugarii: 27 august 2013

I.M. - Iasi

Apreciez profesionalismul, rapiditatea si conciziunea raspunsului Dvs. Sincere multumiri si felicitari pentru modul in care va onorati statutul social.

Data adaugarii: 19 august 2013

Suciu Adriana - Bucuresti

Va multumesc foarte mult pentru raspuns, sunt extrem de multumita pentru profesionalismul si amabilitatea dumneavoastra. Va doresc ani multi in acest domeniu de activitate, sa ajutati pe toti oamenii care va solicita cu aceeasi bunavointa si va transmit toate urarile mele de bine.
Cu deosebita stima,
Suciu Adriana

Data adaugarii: 22 iulie 2013

Salt la pagina:   1 2 3 .... 43

Partener Birou notarial Mogosoaia - NOTARIS