Cabinet de avocat Larisa Somfalean - Impresii

Adauga opinia ta

musa tudor - crampoia olt

va multumim santem foarte multumiti de raspuns la revedere

Data adaugarii: 22 iunie 2012

Agafitei - bucuresti

Buna ziua multumesc de raspun dar pentru mine care nu am un loc de munca si nici un venit 4000 ron este exagerat de mult avind in vedere ca nu avem nici un bun de inpartit si nici copii
La revedere

Data adaugarii: 13 iunie 2012

CROITORU ELENA - Bucuresti

Desi pot spune ca nu-mi convine raspunsul dvs., totusi acum imi e mai clar articolul 319 din Codul de proc. civila. Actiunea mea s-a adresat Contenciosului administrativ pentru anularea unui titlu de proprietate obtinut de o societate comerciala prin fals comis in documentatia care a stat la baza obtinerii Certificatului de proprietate.
Am primit decizia I.C.C.J. sectia contencios administrativ si fiscal in aprilie 2011 decizie prin care mi s-a respins actiunea ca tardiva.
Necunoscand existenta caii de atac extraordinare: contestatia in anulare, am introdus aceasta contestatie dupa 9 luni, in ianuarie 2012, totusi inainte de a se implini un an de la pronuntare.
Din ceea ce am citit am inteles ca termenul de 15 zile este un termen subiectiv, iar termenul de 1 an este un termen obiectiv.
Acum nu stiu care din ele este socotit un termen " de drept" si care este un termen " uzitat in practica juridica" Poate mai aveti rabdarea si timpul necesar sa ma lamuriti.
Va multumesc si apreciez foarte mult promptitudinea cu care mi-ati raspuns.
Daca considerati ca ma puteti totusi ajuta, sa ma reprezentati in instanta, avand termen in decembrie a.c. va rog sa-mi raspundeti din nou . Am contestat de data asta bazata pe art. 319 c.p.c. Elena Croitoru

Data adaugarii: 12 iunie 2012

duta nicolae - bucuresti

Va multumesc pentru raspuns!

Data adaugarii: 01 iunie 2012

Iordan Darie - Bucuresti

Impreasia mea este foarte buna, profesionista 100%.

Data adaugarii: 18 mai 2012

stefan cristian - slobozia

Sfaturile primite de la doamana avocat Larisa mi-au fost de folos si ii multumes pentru asta .

Data adaugarii: 16 mai 2012

MANEA IONEL - Bistrita

Buna ziua,

Stimata firma,

In sfarsit vad un raspuns promt si concret la o consultatie pe net. Sunt in mare fierbere judecatoreasca, mai ales ca maine am termen la plangerea rez. si ord. de la parchetul de pe langa Tribunal si sunt teribil de curios cum am sa fiu judecat.

Daca nu va deranjeaza in mod deosebit si daca doriti material pentru a studia cum ".....procurorul, în calitatea sa de reprezentant al întregii societăţi, de apărător al ordinii de drept, al drepturilor şi Iibertăţilor cetăţenilor,.....", transmiteti-mi un accept si eventual un telefon (de preferinta fix pentru a putea discuta mai mult) in vederea unei prezentari si eventual a unei colaborari .... de la distanta.

Cazul meu este interesant din mai multe puncte de vedere, asa ca va astept confirmarea.

Chiar daca nu-mi raspundeti afirmativ la solicitare, eu va multumesc inca odata pentru raspuns si va doresc mult bine si noroc in ceea ce faceti!

O zi buna

Data adaugarii: 07 mai 2012

marius t. - iasi

Multumesc pentru raspunsul dat. Mentionez ca atunci cand v-am scris dvs, am mai trimis si altor doua cabinete de avocatura aceeasi intrebare cu scopul de a-mi creste sansele in primirea unui raspuns. Va infprmez ca dvs sunteti singura care a facut acest lucru. Stima!

Data adaugarii: 03 mai 2012

Maricica Stan - Tg.Ocna

Cu multe multumiri.Apreciez promtitudinea si competenta raspunsului si voi recomanda si altor persoane care au nevoie de consultatii juridice.

Data adaugarii: 26 aprilie 2012

simon adrian - caransebes

Multumesc inca o data pt. raspunsurile clare si imediate. Sa aveti parte de intelegere si respect! Asta conteaza!
Multumesc!!!!

Data adaugarii: 17 aprilie 2012

Salt la pagina:   1 .... 4 5 6 7 8 .... 43

Partener Birou notarial Mogosoaia - NOTARIS