Cabinet de avocat Larisa Somfalean - Impresii

Adauga opinia ta

Tivu Adrian - Ploiesti

Va multumesc pentru raspunsul dat.

Data adaugarii: 08 ianuarie 2009

Cristina - Craiova

O impresie foarte buna. Felicitari pentru site si pentru consultatiile eficiente pe care ni le oferiti intr-un timp foarte scurt.
Va multumim!

Data adaugarii: 06 ianuarie 2009

Valentin Lupascu - Bucuresti

Multumesc pentru detalii. Mai rar un asa raspuns (profesionist) care sa-ti dea incredere.

Data adaugarii: 04 ianuarie 2009

Dură Maria - Bucuresti

Cred cu sinceritate ca in cadrul cabinetului dumneavoastra lucreaza doar profesionosti. Am avut placuta surpriza sa primesc cu promptitudine raspuns la mail-ul pe care vi l-am adresat.Va doresc succes in activitate.

Data adaugarii: 02 ianuarie 2009

M. Preda - Bucuresti

1. promptitudine : excelent
2. mediu de comunicare : f. bun (poate ca ati putea sa "exegerati" cu o discutie programata, live, pe YM sau cateva sfaturi generale date 2 ore pe sapt. , tip chat, de dv. sau un colaborator, daca timpul nu va permite)
3. atitudinea aroganta, plictisita, superioara, sfaturi de genul "stiu eu ce fac" "mergi pe mana mea, ca o sa iasa bine" : inexistente
4. impresia de aproape de client,"sa vedem cum facem, va voi apara interesele" : prezenta
5. impresia de competenta : sunteti numai pe subiect, atitudine de bun simt, generati incredere/ totusi atitudinal este neconturata, desi sustineti ca B nu are nici o sansa legala, justitia s-a pronuntat etc., vedeti cateva cai de atac gen "resuscitarea mortului"/ va marturisesc ca totusi poate e mai bine sa ii spuneti fiecaruia ca nimic nu este pierdut, personal prefer cifrele de genul : ai sanse zero sau max 15- 20 %, sau, cel mai bine "legea nu iti da dreptate, nu are rost un proces"

Nu am nici o leg. cu justitia, sunt din ext. sistemului, dar sunt bucuros ca cineva se intreaba care este o astfel de impresie, in fond este un act de curaj si modestie, poate cel mai greu catre o competenta autentica/ in fond legile sunt pt. "cei multi" si reactia inversa de la acestia, corectoare sau nu , este singura cale de a asigura functionalitatea acestora.

Data adaugarii: 31 decembrie 2008

FOMETICI PETRE - BUCURESTI

LARISA SOMFALEAN ESTE CU SIGURANTA DEFINITIA AVOCATULUI BINE PREGATIT, CU RASPUNSURI SI IDEI POTRIVITE SI PARCA PLINE DE SPERANTA, CARE NU SE DA BATUT SI PENTRU CARE CLIENTUL ESTE MEREU PE PRIMUL LOC. ESTE UN AVOCAT CARE DA DOVADA DE SERIOZITATE SI PROFESIONALISM, CALITATI ATAT DE NECESARE ALE ACESTEI MESERII. MAI PRESUS DE ATAT, INAINTE DE A FI AVOCAT, LARISA SOMFALEAN STIE SA FIE OM. II MULTUMESC LUI DUMNEZEU CA MI-A SCOS-O IN CALE...

SINCERE FELICITARI DOAMNA AVOCAT!

Data adaugarii: 29 decembrie 2008

Gratiela - Bucuresti

Dna. Somfalean este mai intai de toate un OM.
Raman recunoscatoare asistentei profesionale si eficace acordate in rezolvarea unui litigiu imobiliar.

Am constatat cu o deosebita placere ca deviza "Profesionalism, dedicatie, rezultate!" nu reprezinta niste vorbe in vant.

Recomand cu caldura serviciile dnei.

Numai bine!Data adaugarii: 27 decembrie 2008

Viorel - Bucuresti

Un avocat foarte bun.Inteligenta,intelege repede problemele,vine cu idei noi,rezolva eficient si rapid problemele.Este la curent cu noutatile si orice noutate constituie o provocare pe care cauta sa o rezolve.
Apropiata de client si ii acorda tot timpul necesar.Ofera tot timpul sfaturi utile si nu lasa niciodata problemele nerezolvate.Ii multumesc si pe acasta cale pentru ajutorul acordat si modul de rezolvare.

Data adaugarii: 25 decembrie 2008

Larisa Somfalean - Bucuresti

Astept impresiile dumneavoastra despre site si despre eventuala colaborare pe care o avem sau am avut-o.
Va doresc mult succes tuturor !

Avocat Larisa Somfalean

Data adaugarii: 07 decembrie 2008

Salt la pagina:   1 .... 41 42 43

Partener Birou notarial Mogosoaia - NOTARIS