Cabinet de avocat Larisa Somfalean - Impresii

Adauga opinia ta
Inapoi la impresii

M. Preda - Bucuresti

1. promptitudine : excelent
2. mediu de comunicare : f. bun (poate ca ati putea sa "exegerati" cu o discutie programata, live, pe YM sau cateva sfaturi generale date 2 ore pe sapt. , tip chat, de dv. sau un colaborator, daca timpul nu va permite)
3. atitudinea aroganta, plictisita, superioara, sfaturi de genul "stiu eu ce fac" "mergi pe mana mea, ca o sa iasa bine" : inexistente
4. impresia de aproape de client,"sa vedem cum facem, va voi apara interesele" : prezenta
5. impresia de competenta : sunteti numai pe subiect, atitudine de bun simt, generati incredere/ totusi atitudinal este neconturata, desi sustineti ca B nu are nici o sansa legala, justitia s-a pronuntat etc., vedeti cateva cai de atac gen "resuscitarea mortului"/ va marturisesc ca totusi poate e mai bine sa ii spuneti fiecaruia ca nimic nu este pierdut, personal prefer cifrele de genul : ai sanse zero sau max 15- 20 %, sau, cel mai bine "legea nu iti da dreptate, nu are rost un proces"

Nu am nici o leg. cu justitia, sunt din ext. sistemului, dar sunt bucuros ca cineva se intreaba care este o astfel de impresie, in fond este un act de curaj si modestie, poate cel mai greu catre o competenta autentica/ in fond legile sunt pt. "cei multi" si reactia inversa de la acestia, corectoare sau nu , este singura cale de a asigura functionalitatea acestora.

Partener Birou notarial Mogosoaia - NOTARIS